Biorezonanta Constanta

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnosticare si tratament care permite depistarea diverselor afectiuni, a riscurilor de imbolnavire si gasirea unor solutii pentru imbunatatirea starii de sanatate. Metoda este neinvaziva, nedureroasa, sigura, complexa, rapida, putand fi folosita la orice varsta. Nu presupune o pregatire prealabila - pacientul poate consuma lichide sau alimente, nu se folosesc substante injectabile.

Evaluarea prin biorezonanta presupune interviul clinic, diagnosticarea cu aparatul de biorezonanta SCIO, interpretarea rezultatelor si recomandari individualizate de tratament pe cai naturale (fitoterapie, suplimente naturiste, remedii homeopate, remedii florale Bach, etc). Aparatul de biorezonanta SCIO evalueaza compatibilitatea cu diferite substante, pentru eficienta maxima a tratamentului.

Biorezonanta are la baza un fenomen biofizic caracteristic corpului uman ce se refera la frecventele fundamentale de functionare ale celulelor. Pe acest fenomen se bazeaza programele de terapii efectuate de dispozitivul de biorezonanta SCIO, pentru echilibrarea energetica a disfunctiilor depistate.

Evaluarea este completa, oferind informatii despre parametrii generali ai organismului uman: vitalitate, imunitate, hidratare celulara, oxigenare, regenerare celulara, etc, despre posibilele deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi, hormon, neurotransmitatori, acizi grasi esentiali, prezenta agentilor patogeni (virusi, bacterii, fungi, paraziti) si profilul pe organe, aparate si sisteme: respirator, cardiovascular,  digestiv, urinar, genital, nervos, osos, endocrin, muscular, organe de simt;

Investigatia este holistica, permitand evidentierea profilului psiho – emotional dar si scanarea aurei si a centrilor energetici (chakre).

Metoda este folosita in lume de catre medici generalisti pentru a evalua starea de sanatate, de catre medici nutritionisti in programele de scadere in greutate, de catre homeopati, naturopati, ginecologi, de catre oncologi pentru tratamentul cancerului.

Programe speciale de terapii: managementul stress-ului, blocaje emotionale, anti-aging, detoxifiere, adictii, scadere in greutate, alergii, etc.

Biorezonanta este de un real folos atat celor cu afectiuni acute (respiratorii, digestive, osteoarticulare, etc) cat si cronice, atat organice cat si psihice sau emotionale (stari de anxietate sau depresie, atacuri de panica, etc) acoperind o vasta gama patologica.